We hebben in overleg met Tuincentrum Koudenburg een alternatief gevonden om toch onze actie door te laten gaan én de richtlijnen omtrent het Coronavirus te handhaven. Zo kunnen we toch de clubkas wat aanvullen en de ondernemer steunen die ons helpt met het leveren van de zakken.

Er zijn 2 opties, voor beide geldt een MINIMALE AFNAME van 3 zakken van 45 l. voor 10 euro.

Mocht er iemand genoeg hebben aan 1 of 2 zakken, vraag een buur, met name de ouderen die nu meer aan huis gekluisterd zitten. Zo kunnen we elkaar ook helpen.

Optie 1: (geldt alleen voor inwoners van Exloo)
Bestellen via penningmeester@voevke.nl of stuur een bericht met jouw gegevens naar 06 82512141. Als je tot 27 maart vóór 17:00 uur bestelt, bezorgen we op 28 maart vanaf 10 uur de potgrond. Zet, indien aanwezig, een kruiwagen bij de deur of geef in de mail/bericht aan waar we de zakken buiten neer mogen leggen. Betaal met contant geld in een envelop of betaal van tevoren.

Optie 2: zelf halen bij het tuincentrum aan de Borgerderweg in Odoorn.
Voor iedereen die bij het tuincentrum potgrond haalt als steun aan Voevke geldt de aanbieding ook. Geef aan dat de aankoop voor tennisvereniging Voevke is, dan zorgt Jan Koudenburg dat het bij de club komt.

Steun elkaar in deze bijzondere tijd!

Comments closed.