Indeling partnerwedstrijden bekend

08 april 2022


Eindelijk mag er weer een heleboel! Na 2 jaar covid-gerelateerde aanpassingen zou het nu weer allemaal gewoon mogen, echter: een negatief record dit jaar! Slechts 18 aanmeldingen voor de partnerwedstrijden. Ondanks een aantal oproepen in de VOEVKE-app kwam het aantal niet hoger. Tòch hebben we -mede door wat verzoekjes van enkele deelnemers- besloten om een schema in elkaar te draaien. We gaan nu 50 minuten spelen i.p.v. 45 en we beginnen om 20.00 uur. We spelen op 16 maandagen, te beginnen a.s. maandag. Elke week zijn er twee  mensen vrij (die zouden dan eventueel kunnen invallen!). Niet iedereen speelt evenveel partijen, maar dat zal worden verrekend in de uitslag.
Doordat er niet zo veel deelnemers zijn zal het nog al eens gebeuren dat je met of tegen dezelfde mensen speelt. Dit is bijna niet te voorkomen. Wèl hebben we geprobeerd om de partijen zo leuk mogelijk te maken.

Per mail zijn de schema's met namen en speelmomenten weer uitgedeeld. Dat geld eveneens voor het barrooster. Ben je de mail kwijt? Geen probleem, je vind het ook onder activiteiten nadat je op de website bent ingelogd.

Nieuwscategorieën